DUURZAME WAARDE CREËREN 

Wij verkiezen de lange termijn boven de korte termijn.

Vertrouwen en transparantie zijn de basisprincipes waarop we duurzame relaties met onze klanten en leveranciers opbouwen.

Integriteit is de allereerste waarde van het bedrijf. Zo respecteren we alle regels en instructies die onze partners of de wetgever ons hebben opgelegd.

DE ONTWIKKELING BEVORDEREN VAN MEDEWERKERS.

Belta werft alleen aan op basis van contracten van onbepaalde duur, geeft de voorkeur aan interne promotie en biedt haar medewerkers een motiverende vergoeding.

Naast de wettelijke participatiebonus in Frankrijk heeft Belta ook beslist om zijn kapitaal open te stellen met een omvangrijk werknemersparticipatieproject.

Ten slotte is welzijn op het werk ook een prioriteit met zacht beheer, comfortabele ruimtes, hoogwaardige arbeidsuitrusting en gezellige momenten die de teams samenbrengen.

SOLIDAIR HANDELEN.

Belta ondersteunt lokale werkgelegenheid, stimuleert de oprichting van bedrijven, biedt regelmatig IT-apparatuur aan scholen en promoot sportbeoefening door een financiële bijdrage te leveren aan amateurclubs.

ONZE IMPACT OP HET MILIEU VERMINDEREN.

Belta streeft ernaar de ecologische voetafdruk van zijn activiteit zoveel mogelijk te verkleinen
Zo wordt 20% van het kartonafval hergebruikt voor wigmateriaal en wordt de overige 80% gerecycled in samenwerking met Suez
We geven systematisch de voorkeur aan cartridges en toners met hoge capaciteit, die zuiniger maar ook ecologischer zijn, en we moedigen onze klanten aan om bestellingen te combineren om het aantal leveringen indien mogelijk te beperken
We zamelen gebruikte cartridges en toners in bij onze klanten om ze te sorteren en te recyclen
Ten slotte zijn we van plan om printers en kopieerapparaten op te knappen om ze een tweede leven te geven.

Hardware
Gratis levering vanaf
149€ binnen 24 / 48U
Trouw
beloond
100 000 tevreden klanten